Over Hollander Support

Hollander Support is gespecialiseerd in het opzetten, verbeteren en voeren van financiële administraties en projectadministraties van bouw- en bouwgerelateerde bedrijven.

Met name voor groeiende bedrijven is het van belang constant en real time financieel inzicht te hebben, ook op projectniveau. Alle inkoop en gebruik van materialen en meer- en minderwerk moet worden gedifferentieerd naar de verschilende werken. Hollander Support adviseert, coacht én voert uit. Altijd gericht op het creëren van een sterk team in de cyclus ontwerp - planning - uitvoering - controle.

Hollander Support is dé sparring partner en luis in de pels voor bedrijven die grip willen krijgen op groei en de administratieve processen willen optimaliseren om meer winst te behalen.

Over Hollander Support

Martina Hollander

Met ruim 20 jaar ervaring in financiële administratie en in het opzetten en monitoren van bouwgerelateerde projectadministraties bied ik mijn opdrachtgevers toegevoegde waarde bij de groei van hun onderneming. Door steeds weer opbouwend kritisch te kijken naar hoe de bedrijfs- en werkenadministratie is ingericht, hoe de financiële controle op werken plaatsvindt, hoe de voor- en nacalculatie gebeurt en wat je zou moeten weten per werk, komen we samen tot een optimale vastlegging.

Ik kan je helpen bij het volledig gebruik te maken van het administratiesysteem. Of het nu gaat om Vakware, Syntess, ENK Software of SnelStart, het moet jou helpen bij de groei van jouw onderneming!

Gebruik me als sparring partner, als coach, of als je even om administratieve handen verlegen zit. Ook als je vragen hebt over de Bouw & Infra - CAO of Afbouw CAO kun je bij mij terecht.

Bel me! Dan hebben we een vrijblijvend gesprek.

 

Martina Hollander

Inrichten bedrijfs- en projectadministratie

Inrichten bedrijfs- en projectadministratie

Met Hollander Support haal je het optimale uit je software voor bedrijfs- en projectadministatie. Door de vastlegging en rapportage op werk-niveau te doen, heb je constant inzicht in de stand van zaken met betrekking tot de voortgang en winstgevendheid van ieder werk en daarmee van je onderneming. Essentieel voor als je wilt groeien.

Martina Hollander heeft ruime ervaring met Vakware (Admicom), Syntess, ENK Software en SnelStart.

 

Vraagbaak en advies

Vraagbaak en advies

Dankzij haar jarenlange ervaring in de bouwwereld, kun je bij Martina terecht voor vragen en advies.

  • Hoe richt je een optimale administratie in?
  • Hoe hou je controle op je werken?
  • Hoe maak je betrouwbare voor- en nacalculaties?
  • Wat moet je per werk weten en dus vastleggen?
  • Hoe kan ik mijn software volledig uitnutten?
  • Wat uit de Bouw & Infra - CAO is voor mijn bedrijf relevant?
  • Heb ik de juiste arbeidsomstandigheden gecreëerd?

Maak vrijblijvend een afspraak!

Contact

Hollander Support

Lijsterbesweg 2
1744 LL Sint Maarten

info@hollandersupport.nl

06 10 052 617

KVK 60466499